Personeel

Het CCO roept in eerste instantie mensen uit de regio op om zich als vrijwilliger te melden voor alle voorkomende werkzaamheden. De wethouder van arbeid coördineert tevens de instroom van deelnemers uit de gemeentelijke integratie- en participatieprojecten. Een coördinator/vrijwilliger draagt zorg voor onder meer de individuele (ontwikkel)trajecten van deze vrijwilligersgroep. De bedrijfsleider van het CCO zal bij een onderzoekspilot zorgen voor implementatie en coördinatie van werkzaamheden.

Een sollicitatiecommissie, die bij de paragraaf gemeentelijk stappenplan nader is uitgewerkt, bestaande uit de wethouder van werkgelegenheid, politie, coördinator/ vrijwilliger en de bedrijfsleider van het CCO roept uit de vrijwilligersgroep mensen op, die na een ervaring- en inwerkperiode, waarin door LeLi Holland cursussen worden aangeboden om de gevraagde vakbekwaamheid te verhogen, te solliciteren naar een betaalde baan in het CCO.

De banen die vrijkomen zijn bijvoorbeeld loketmedewerker, administratief medewerker, ICT medewerker, horecamedewerker, huishoudelijke dienst medewerker, voorlichting- en cursusmedewerker, onderzoeksmedewerker, receptiemedewerker, enzovoort.