Slot & communicatie

De aanbiedingsbrief  van de coöperatie LeLi Holland is naar diverse gemeenten verstuurd, die bekend staan als voorstander van de regulering van drugsbeleid. In deze aanbiedingsbrief wordt beknopt uit de doeken gedaan hoe en waarom de coöperatie samenwerking met gemeenten zoekt om een maatschappelijk probleem gezamelijk op te lossen, middels een onderzoekspilot “Start realisatie Camuletbeleid”.

Het concept “Start realisatie Camulet“ zou aanvankelijk in brochure en op USB-stick naar gemeenten verstuurd worden maar uit (digitale)veiligheidsoverwegingen heeft de coöperatie ervoor gekozen om deze via een webpagina te plaatsen van waaruit de gemeenten kennis kunnen nemen van de volledige inhoud, het kunnen downloaden en contact kan worden gemaakt.

Naast een zo volledig mogelijk concept voor de onderzoekspilot via deze website leveren wij tevens van een aantal advocaten een beoordeling over onze interpretatie van de jurisch-wetenschappelijke onderbouwing van en de haalbaarheid voor het ontwikkelen van Camuletbeleid op regionaal niveau.

Via de website kunnen gemeenten aangeven wel of niet op de uitnodiging in te gaan om een samenwerkingsverband te onderzoeken. Het gaat daarbij over de inrichting van een onderzoekspilot, waarbij overeenstemming wordt bereikt over de noodzaak om een opiumontheffing aan te vragen als ambtelijk & maatschappelijk fundament voor een wetenschappelijk onderzoekstraject.