Wat we doen

Samen met negen andere telers zijn wij – Leli Holland – door de overheid via een loting uitgekozen om Nederlandse coffeeshops van legale, veilige en geteste cannabis te voorzien.

Of het nu gaat om cannabis, hasj of edibles, Leli Holland wil haar ervaring gebruiken om de beste producten te produceren in een volledig gecontroleerde omgeving waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Onder de huidige regelgeving gedoogt de Nederlandse overheid de verkoop en consumptie van cannabis, maar de productie ervan is illegaal. Daarnaast wordt de cannabis op het moment niet getest. Dit kan ernstige gezondheidsrisico’s voor cannabisgebruikers met zich meebrengen.

Onze cannabisproducten worden geproduceerd zonder het gebruik van pesticiden en getest op afwezigheid van zware metalen en bacteriële lading. De belangrijkste informatie, zoals de sterkte van het product, wordt op de verpakking vermeld.

Waar

We kunnen niet wachten om alles wat we geleerd hebben in Canada, toe te passen op de legale cannabisproductie in Nederland. Toch moeten we nog even geduld hebben. De komende tijd zijn we druk bezig met het bouwen en inrichten van onze veilige en volledig gecontroleerde faciliteiten in het noorden van het land.

Wil je meer weten over het experiment? Lees er hier alles over of stuur ons gerust een e-mail .

legal cannabis Leli Holland